, My naam is John en welkom by my kanaal. Die rede waarom ek, s John is omdat YouTube, onderskrifte, dit, om een of ander rede aanhou opneem as Sean. Weet, nie hoekom nie. So my naam is John dit. Is my kanaal. vandag het ons die w speelgoed een, twee vier, o een agt en as u nie een van hierdie, oulike klein karretjies het nie WLToys 124018 moet? U een kry want dit is baie, pret, maar, hulle, het een, probleem, wat, almal frustreer met groot hande kyk na my en dit is dat. Daar nie genoeg plek is om daar in te gaan en te werk as dit op is nie, so ek het. Al ‘ n paar dae hiermee, geknoei hou aan, om heen en weer heen en weer daarheen te kom. I Ek het net ‘n paar kabelbinders gebruik en ek, dink, ek, het ‘n oplossing, gevind wat vir, my ‘n bietjie beter voel laat. My net die skerm draai, sodat ek, kan sien, wat aangaan en seker maak dat dinge in fokus uitstekend, so laat ek, jou, wys, wat ek, gedoen het eerste is daar, is ‘n roloor en daar is nog ‘n skroef aan die ander kant, daar ek, het, albei, afgehaal, Omdat ek, dan kan vasbind wat, my in staat stel, om, dit, te skuif, Baie, verder, agter, het ek, natuurlik, ook, die agterwiel afgehaal want dit, keer dat, dit agteruit gaan, As dit eers afgehaal is haal dan die noodband van die, kabelbinder hier, jy, moet hierdie twee, skroewe ‘N bietjie losdraai om die kabelbinders in te, sit ek, kan, dit, nou, weer, afskroef noudat die kabelbinders in posisie is sal jou wys dat, dit, vroer daar oop was nou gaan dit, heeltemal terug, wat fantasties is want dit gee, jou, nou, baie, ruimte, om, binne te gaan Wat ek, ook, gedoen, het, vir, diegene, wat goed is om, dinge op te spoor is die, draad die, led het vroer, hier om die een of ander rede gekom en dan na die.

Middelpunt hier en dan was daar. Gemonteer maar dit beteken natuurlik dat elke keer. As? U hierdie gedeelte oplig die draad uitgetrek, het al wat, ek, gedoen het was om, die um, kabelbinder te ontkoppel daar en daar en draai dit eerder bo aan; aangesien, u die vinnige kabelbinding daar nadeel kan sien en nou is dit heeltyd, ingeprop, fantastiese liefde, so dit is Makliker om by die battery te, kom ek, het, nog, een, ding, hier gedoen en dit, hang af of u motor deur links of regs saamgestel is persoon, want dit is die, einde met, die, gesp, wat, nou die, voorkant is en dit is natuurlik, die, einde sonder die Gesp. Ek, het, myne, effens, afgesny dit was andersom, so die. Gesp was dit einde en dit was baie, moeiliker, om, vas te trek omhoog, so ek, het hulle net omgedraai sodat die gespe eindig sodat ek die battery in kennis, sal stel van die, plek waar ek, die, koppelstukke, gesit, het ek, sit, dit, nogal, ver, agter aan die Ander kant van die motor weg van waar dit is want dan beteken dit dat as hulle. So verbind is dan trek. Dit die draad, deur, sien, jy, hoeveel, ruimte ek, het nou as ek. My arm daarop kan rus terwyl ek, voorheen moes, sit my hand in hierdie, rigting nou het ek, die, ruimte, om, dit te laat rus sodat ek, die verbinding, uh, uh bandjie kan trek trek dit mooi en strak kyk na daardie, blik op al die, spasie wat ek, Het en dan sal ek, dit inprop die goeie, ding om die, aansluiting hier te plaas is dat.

Dit nie, daar, rus nie en toe dit die. Eerste keer was Ere, word soms, gevang, jy, kan nou sien dit is so so kyk hoeveel netjieser dit daar is nou. Doen dit, so kry jou penne sit dit daar in sit die pen daar in as jy nie um kabelbinders op jou penne gesit het nie. I kan nie sien van ‘n hoek af op jou penne nie doen dit omdat, dit, hulle, baie, baie, baie, makliker, maak, om daar, uit te kom jy gaan motors weer, perfek bymekaar sodat jy vinnig, daarin wil gaan bob is jou oom hoe, gaan dit met dames en Here ek is dol, oor die, feit, dat die, led, aansluiting, nou, konstant gekoppel is want, dit is soveel, mooier dit is natuurlik, omdat ek, dit, uitgehaal, het, omdat ek, gehoop, het dat die battery, hier sou, kon, l, maar dit is te. Los dit is regtig soepel hier sodat dit nie gewerk het nie, maar ek, kan dit, natuurlik, nou, weer, insit om al die stof en vuil uit te hou, sodat ek, dit, op, ‘n stadium, sal, doen sodat. U dit nie hoef af te haal nie dit is net dat, ek, dit, afskakel, dus, wees, daarvan, bewus, maar ek, vind, dit, wel, t baie, baie, eenvoudiger, soort, situasie, baie, meer, ruimte, om daar, binne te gaan kyk na daardie kyk na wat albei, my hande in pragtige Hande kry die enigste, ding wat; u wel, moet bewus wees en ek, sal, hulle, daarop, wys, omdat ek, nie, wil, nie, h, mense, moet s, dat ek, my hand, seergemaak het nie dit is jou kabelbinders maak seker dat, jy, dit afsny, anders gaan hulle, jou, krap, hou, Ook die bokant van die, kabelbinders hier, dop sodat dit natuurlik eers aan is sy.

Dak sal deur die grond skraap dit kan op ‘n sekere tyd verslyt dus maak, seker dat. U te alle, tye ‘n ekstra kabelbinder by? U het maar ek, moet s, dat ek, daarvan hou, as ‘n plan bymekaarkom en dit is die.

https://www.youtube.com/watch?v=ICoJ1CYAPLw