Welkom by my kanaal En vandag het dit aangebreek Dis hier Die WLtoys 104001. Ek, het, dit, nie, bestuur, nie. Ek, het, eintlik, ‘n, unboxing, gedoen. Ek, het die, verskille, ingevet., Dit, sal op die volgende, video, verskyn., Maar ek, Het die rit tot op, hierdie, glorieryke, dag verlaat omdat die YouTube, gode, nie, goed, daaroor, geskyn, het, nie. Ek, het, dit, laaste, gekry, Wat, kan jy doen. En die. Weer was die, afgelope tyd, baie, sleg, op, Malta., Wat, kan, jy doen.. U kan voorberei vir hierdie, dag wat die motor uithaal en bestuur Kom ons gaan aan Gaan Goed mense, het al vinnig, lopies gedoen, so ek, het, nie regtig die behoefte, daaraan, gesien nie. Maar gesien as ons hier op gruis is. Ons gaan dit vinnig met ‘n GPS Doen. Goed sien jy op die app Ons begin en laat ons kyk wat die motor kan doen. raai ons sal daar stop. Dit is so goed. Soos enige is dit nie Regso. Kom, ons wag totdat, dit inhaal. Stop., Kan jy dit sien Colin., Colin ja. Ons, het 36 groot kilometers per uur. Ek, bedoel dit is baie, gruis, hier., Baie, hobbelig, so ek, het, nie meer as dit verwag nie. Maar dit is vinnig. Gedoen laat ons aangaan met pret Wel dames en here. Wat kan ons van hierdie motor s Is dit, so goed soos, wat, ons verwag, het Beide ja en nee. Spoedgewys sal, almal, teleurgesteld, wees oor die spoed hiervan. Ek is jammer, 36 want ek, dink, die, vinnigste, wat, Ek, gesien het is 41 kilometer per uur te stadig.

Niemand hou daarvan dat dit, so stadig gaan nie. Dit is egter ‘n wonderlike voorgereg.. U moet s. Dit is baie, robuust., Ons, het, dit bestuur. En u het die. Beeldmateriaal gesien. Ons het die, kak daaruit geslaan en niks is stukkend. Nie. Een van die, stuurarms het opgeskiet dit is dit. Geen ander skade as dit nie. Dit is ‘n pak. Slae.? U kan dit sien. Jy kyk na binne. Dit is ‘n bietjie stowwerig. Maar hier is niks wat skade aangerig het nie., My aanvanklike kommer oor die buiging van die skoktoring het nog nie gebeur nie. En Colin wat nou opneem het sy bes gedoen om die, teorie te Toets om dit te snap. Hy was meer onderstebo as wat hy, eintlik op die. Wiele was en hy kon dit nie beskadig nie. Die. Stuur is absoluut fantasties Sodra; u, ‘n borsellose, stelsel hierin, kry., Jy, gaan, een, gedugte motor h. Sonder, skadu van twyfel Ek, glo, regtig, dat hulle, hier, ‘n wenner gemaak het. Die skokke. Ek, het al ‘n, tweede video, gemaak, wat ek, aan, die begin van hierdie, video ges Het. En ek, het soos die, 124019 skokke vergelyk want hierdie is verreweg baie, wyer., Maar dit was nie. As jy net ‘n bietjie inzoom Colin. Eers toe ek, dit, probeer, afskakel trek ek, die, lente, af, om, dit te doen. Dat ek, besef, het dat die, vere, soveel, Sterker is, as op die, vorige modelle. Hulle, het dus, baie, werk, aan, hierdie motor gedoen.

, Om dit, so goed te maak as wat dit, is. Ek, hou van die, feit dat hulle die metal, tema, volgehou, het., Dankie, nou, aan, Makerfire dat; u dit, gratis aan, my gestuur Het. Baie, gaaf van jou Ek, weet, regtig, nie, wat, om te s, nie., Beveel ek, dit, nou, vir, 150, 160, aan, Ja. Ja, solank. U 50 en 60 het om ‘n borsellose stelsel hierin te gooi. Of 80. As u nie ‘n beheerder het nie. Dan ja, beslis. Omdat die motor wat dit was genspireer, deur. Laat, ons dit, so noem. Die LC Racing 10b5 ek, dink, dit word: genoem is soos. 350 dollar sonder elektronika., So jy het reeds die raamwerk vir ‘n wonderlike motor. Is daar probleme Geen Ek, het, nie, gehad, nie., Behalwe vir die een, voorval, daar., Glad nie.. U sal op die volgende video sien, hoe ek, probeer om in die, voorste ewenaar te, kom., Moenie lag, nie Ek, het, nie, geweet, hoe, om daarin te beland, nie Ek, het, soos 458 skroewe afgehaal, om vas te stel dat, dit net vier, benodig., jammer ek, het, die Pen vasgehou. Net vier, om nou in die, differensiaal te kom., Wat, fantasties is. Dit is dus absoluut briljant Almal het besluit om, op, hierdie, presiese, oomblik hierheen te kom dit is baie, irriterend., Kan ek, dus, hierdie, motor aanbeveel Ja, beslis. Dit is ‘n uitstekende basis. Om van te, begin. Ek, glo nie jy, kan 3’s hardloop nie. Ek, het ‘n paar berigte oor die ontsnapping gehoor, so probeer dit, nie, asseblief, nie.

Ek, gaan, nie, probeer, om dit te doen nie want dit is weer ‘n lotery. Dus die motor self. Jy het gesien Dat ons baie, hard probeer, om, goeie spronge te kry. En om ‘n paar blaaie te kry en wat nie en die motor het dit nie. Omdat dit ‘n bietjie swaar is bly dit op al vier, wiele. Dit is presies. Wat dit aan die, einde van die, dag moet wees is dit nie., So, as jy van die, video hou druk die. Knoppie. Teken in op die kanaal.

https://www.youtube.com/watch?v=7NooMDinGWg