Welkom by my kanaal Kyk na hierdie pragtige ligging. Ongelukkig is dit baie, winderig, so ek, vra by voorbaat, om verskoning, daaroor Ek, het wel, die, mikrofoon, hier, so ek, hoop dat, ons, goeie, klank, sal, kry. Dit is die. Bezgar HM164 One 16de skaal. Viertrek trok. Ek is self deur BEZGAR gekontak. En hulle wou vir, my twee van hul kleiner stadigers stuur en ek, het ges wat is jou vinnigste model En hulle het dit, ges. Ek, het, ges, kan ek, asseblief, een, daarvan, h, Daarom, het, Hulle dit vir, my gestuur. Nou ry dit net teen 52 kilometer per uur. Wat steeds nie sleg is nie.. Dit is borselloos.. Maar dit het oliegevulde skokke dames en here. En diegene wat. My kanaal ken weet dat ek, wrywingskokke haat En hierdie is pragtig. Regtig, regtig lekker.. So ek, hou, daarvan. voor die wind, die, tafel, afneem. Ek, sal, vinnig, deur, alles, hardloop., Jy het die, kar., Jy, het n ekstra deursigtige dop. Weereens. Hoeveel, keer, wou, ons, h, dat vervaardigers, een van hierdie, op dieselfde tyd moet stuur Briljant, Voorwaar, briljant., Dit, gaan, gaan Ek, Sal jou die onderdele boks wys want hierdie Jy het n totaal van drie, 2s 1000 milliamp uur batterye. Twee laaiers. Wielmoerverwyderaar en drie spaarpenne. Die. Penne hier is di. Wat ek, spaar. Want ek, het die, wat, daarmee, saamgekom het by die, huis gelos., Selfs, batterye vir die sender. Hoe gaaf is dit dames en here: O n skroewedraaier Net vir ingeval jy een van daardie nodig het.

En hulle sluit ook n lipo sak in. n Maatskappy, wat omgee of jou huis afbrand of nie Welgedaan BEZGAR hou regtig daarvan. Die instruksieboekie kom eintlik met n klein, Beskermingsplan. So jy draai dit om en dit s, aktiveer jou, een, jaar, BEZGAR, sorgbeskermingsplan. Skandeer die kode. Wat, dit basies beteken is dat. Hulle werklik by die, kwaliteit van hul, produk staan. Jy, het n versekeringspolis. Ek, weet nie of dit. Ten volle comp of derdeparty brand en diefstal is nie. Maar ons, sal, dit, een of ander tyd uitvind. Ek is seker., Nou is die, beheerder amper die, bogstandaard. Ek, hou van die, feit dat jy die omgekeerde hier het. Dit is nie gewoonlik standaard, nie, Kom, ons wees Eerlik. Kom ons raak ontslae daarvan. Maar jy weet die beheerder, het n goeie gevoel daaroor. Ek, gaan, n paar, spesifikasies van my foon af lees hoekom ons, jou n paar, ho kwaliteit fotos hiervan, wys, sodat, jy, nog, meer, besonderhede, kan kry., So soos ek, ges, het. Dit Is die: BEZGAR HM164., 116de vierwielaangedrewe, borsellose, RC, monstervragmotor, Olieveld, skokke., Presisie, 24, gigahertz sender, kontroleerder., Ongeveer, 100 meter, transmissieafstand. Dit, het, n, 2848 borsellose motor en die. Esc is n 35 amp. Kragtige IPX5 waterdigte ESC. Vraagteken Dit, het soos ek, ges het die, drie batterye. En die. Looptyd behoort ongeveer 20 minute elk te wees en elke battery het ongeveer drie uur nodig om ten volle te laai. Twee ewenaars voor en agter. En die. Lengte is 26 sentimeter.

Die, breedte is 23 sentimeter. En die. Hoogte is 132 sentimeter. Die, hele, boks, gewig ek, neem aan is 12 jammer twee kilos. Want die, kar voel, nie, twee kilos, nie. 1229 gram. Motor gewig. Dit is die. Spesifikasies. Kom ons gaan aan en kyk wat, sy, kan doen, sal ons., So dames en here. Wat, het jy, daarvan, gedink Ek, het, nie, gedink ek, gaan, daarvan, hou, nie., Maar, dit laat, my dink, aan n hondjie wat jy pas gekry het wat, jy, geen rels of Iets geleer het nie. Daar is geen truuks nie., So wanneer jy vorentoe gaan en na links, gaan gaan dit soms na regs. Net omdat dit wil. Nie omdat dit onbeskof is of nie na jou luister nie. Dit voel net soos om na regs te gaan., Soos jy Seker by sommige van die, slo mos, gesien, het. Ek, het, duidelik, links of regs gedraai en dit het in die, teenoorgestelde rigting, gegaan. Ek, neem, aan dit is net die, groot, bande, wat, greep kry in die, een area en nie die, ander nie. Die skokke, het, gewerk Soos verwag. n Paar keer het jy, daardie, bons, effek aan die, voorkant. Ek, het die, skokke, nagegaan., Hulle, het wel olie in. Dit is dus. Nie dit nie. Miskien moet ek, net die vere, bietjie, verstel. Maar al met, al kan, jy sien dat hulle, werk. Daar is niks daarvan wat op en af bons nie., Nou, vind ek, dit met die, meeste, RC, motors.

, Wanneer, jy dit die eerste, keer, kry., Alles, moet N rukkie in bed. Want jy let op soos met, die. Wltoys 144001 byvoorbeeld. Na jy weet die eerste drie of vier keer. Skielik sit die, kar n, bietjie, laer. Maar die skorsing, reageer beter., So ek, dink, dit, sal, ook die geval wees met hierdie een. Nou, het jy die laaste sprong gesien. Ek was van plan. Om van die rand af te kom en op die eerste bos, te land., Dit, het egter baie, vinniger versnel en oor die bos gegaan en die, grond getref., Waaroor, ek, nie, so gelukkig was nie. Ek, wou, nie, h, dit, moet, gebeur, nie. Maar daar is nul skade Dames en here. Nul. Dit het dit, inderdaad, baie, goed, hanteer., Kan ek, nou hierdie, motor aanbeveel vir die prysetiket, wat, hulle vra Dit is reg, op die, rand. Dit is regtig, reg op die, rand. Dit, het baie, daarvoor, dit, doen, dit, regtig Ek, hou van die, feit Dat jy die drie, batterye, het. Ek, hou van die, aandag aan detail, oor verskeie dinge. En daar is niks fout daarmee, nie. Ek, sal, duidelik wees daar is niks fout daarmee nie. Dit werk alles soos dit moet. Geen oordragprobleme nie., Geen, meganiese, probleme, hoegenaamd, nie., Dit, doen, Presies wat ek, verwag, dit, moet, doen., Sal ek, gelukkiger wees as dit ongeveer, 160 of 150; USD was. Ja, natuurlik sou, ek. Ons hou, almal van n winskoop nie waar nie. Maar ons, het dit, vandag, hier, geklop.

Jy, het gesien by die; beeldmateriaal. Daar, gaan, n paar, Beeldmateriaal wees wat jy net ek, sal nie in die, video kan inpas nie of anders sal dit veels te lank, wees. Maar, hierdie ding, het gerol., Tref, groot, klippe. Dit, het alles gedoen. En daar is geen skade, daaraan, nie, wat ek, regtig, waardeer. Ek, hou, daarvan, om Nie, my gereedskap op die heel, eerste, lopie, uit, te kry nie., So as jy hierdie mooi skoonheid wil koop is die. Skakels in die. Beskrywing hieronder. Ek is baie. Dankie dat jy, gekyk het. Klik op die subscribe, knoppie. Druk die like knoppie dit help met, die algoritme. En ek, sal, jou, volgende, keer, vang.

https://www.youtube.com/watch?v=COLVEUrNmZU