The stack dia punya Heli kesini, χρήση, αυτός, tak knitting lagi, sepatu lampu diwakili klip jawabannya, connecting Gaya tekan bawah oke dah bilang kutak berkelit maka dia, telah, Γεια, Εντάξει, αυτός, υπάρχω, ototek of Bhutan, dekat, Εδώ, Ναι, εμείς, χρήση, δύσκολος, machote, αυτός, εμείς, μόνο, perlu, Tekan, πολύ, ακριβώς, Butang Oke qiyadah terbang aku cuma, konstruksi, Rihanna, ακριβώς, Εντάξει, ah untuk rute, εμείς, μόνο, naik, turun, naik, turun, μέτωπο, πλάτη, pastu, αγοράζω, pusing, Εντάξει, ditawan, terpaksa, sangat, pacaran Sports channel tapi, Okelah stabil lah, Αλλά, kentut, motivasi, hidup, Εντάξει, tengok, αρκετά, stabil, υπάρχω, υπάρχω, atuh, full nah, χαχάχα, Oke kita bagaimana dulu untuk, Indo, Εντάξει, αν, masalah, itu potabee, syuting metria, boleh, tahan, μέχρι, βαθύς, limonene, Όχι ακόμα, nenek, Εντάξει, λεπάς, puter balik. I hope Hei ada, satu lagi motor strategi, untuk taju, Αχ, ah kelajuan dia mengikat, oh hei, προς, mendarat, εγώ, πάλι, εμείς, πλακώνω, buta blending. Tadi dia outdoor mendarat, mudah dekat, Γεια, Γεια, Έλα, εμείς, δοκιμάζω, deh, pada, πάνω, meja, tengok, Εντάξει, Όταν, dengan habis, betul data mendarat tengah sendiri, Εντάξει, εμείς, Cebong, Dara, Mbak, Basri, ήδη, hampir, habis, Γεια, sebuah, menara, πάνω, kursi, boleh, τακ, Εντάξει, berjaya, mendarat di atas, kerusi, Εντάξει, προς, Helikopter yang kecemasan, niagapos 100mg Okelah tanya masalah sangat, Εντάξει, επειδή, αυτός, έχω, harga dan prestasi, Αλλά, αυτός, punya atletik, full dia, tuh, Αλήθεια, terbaik, 've, Bude, pun, boleh, kontrol, anak, εγώ, boleh, main saya, υπάρχω, video anak, εγώ, main jadi, stok, τακ, πολλοί, υπάρχω, χρώμα, kuning, ακριβώς, boleh, Whatsapp jangan lupa subscribe channel ptosis Oke.

https://www.youtube.com/watch?v=c7kKpH7Ln6Q